Ketaus keptuvė su dangčiu Skottsberg skillet 31.5cm
SKOTTSBERG® - Ketaus indaiTai tvari ir sveika alternatyva sintetiniams nepridegantiems sluoksniams. Ši SKOTTSBERG® ketaus keptuvė pasižymi keliomis fantastiškomis unikaliomis savybėmis. Keptuvė yra iš anksto padengta augaliniu aliejumi. Ši keptuvė buvo pagaminta iš dilimui atsparaus ketaus. Keptuvė įkaista lėtai, bet ilgai išlaiko šilumą. Prie šios keptuvės pridedamas ketaus dangtis. Šio dangčio vidinėje pusėje yra "dygliukai", kad drėgmė susikauptų ir lašėtų atgal ant ingridientų. Todėl keptuvėje nuolat cirkuliuoja drėgmė, o tai reiškia, kad patiekalas išliks itin minkštas ir sultingas. Ši keptuvė apdorota, todėl yra atspari rūdims ir įbrėžimams. Ši keptuvė gali atlaikyti aukštą temperatūrą. Todėl puikiai tinka kepti storus mėsos gabalus, troškinti mėsą, ruošti maišytus patiekalus, rizotą ar paelją, gaminti gardžias fritatas ir tortilijas. Ši ketaus keptuvė tinkama bet kokiam šilumos šaltiniui, taip pat yra stipri ir tvirta. Šią keptuvę galima lengvai naudoti ant indukcinės kaitlentės, ant atviros ugnies ar orkaitėje (iki 250 ℃). Keptuvės naudojimas:Kad maistas nepriliptų prie dugno, svarbu laikytis šių nurodymų: Prieš kepdami išimkite ingridientus iš šaldytuvo, kad jie sušiltų iki kambario temperatūros. Padėkite keptuvę ant šilumos šaltinio. Leiskite keptuvei lėtai įkaisti ant nedidelės ugnies. Įpilkite aliejaus arba sviesto tik tada, kai keptuvė gerai įkais. Ištirpinkite sviestą, kol jis nustos putoti arba kol aliejus sušils. Leiskite ingridientams, kurie prilipo prie dugno, švelniai kepti, nesistengdami jų atlipinti. Jei reikia, šiek tiek sumažinkite ugnies kaitrumą ir ramiai palaukite, kol maistas alips nuo dugno pats. Savybės:Skersmuo: 31.5cmMedžiaga: ketusNetinka plauti indaplovėjeTinka orkaitėje iki 250 ℃
Rekomenduojami pasiūlymai
Pagal mažiausią kainą
Prekės aprašymas
SKOTTSBERG® - Ketaus indaiTai tvari ir sveika alternatyva sintetiniams nepridegantiems sluoksniams. Ši SKOTTSBERG® ketaus keptuvė pasižymi keliomis fantastiškomis unikaliomis savybėmis. Keptuvė yra iš anksto padengta augaliniu aliejumi. Ši keptuvė buvo pagaminta iš dilimui atsparaus ketaus. Keptuvė įkaista lėtai, bet ilgai išlaiko šilumą. Prie šios keptuvės pridedamas ketaus dangtis. Šio dangčio vidinėje pusėje yra "dygliukai", kad drėgmė susikauptų ir lašėtų atgal ant ingridientų. Todėl keptuvėje nuolat cirkuliuoja drėgmė, o tai reiškia, kad patiekalas išliks itin minkštas ir sultingas. Ši keptuvė apdorota, todėl yra atspari rūdims ir įbrėžimams. Ši keptuvė gali atlaikyti aukštą temperatūrą. Todėl puikiai tinka kepti storus mėsos gabalus, troškinti mėsą, ruošti maišytus patiekalus, rizotą ar paelją, gaminti gardžias fritatas ir tortilijas. Ši ketaus keptuvė tinkama bet kokiam šilumos šaltiniui, taip pat yra stipri ir tvirta. Šią keptuvę galima lengvai naudoti ant indukcinės kaitlentės, ant atviros ugnies ar orkaitėje (iki 250 ℃). Keptuvės naudojimas:Kad maistas nepriliptų prie dugno, svarbu laikytis šių nurodymų: Prieš kepdami išimkite ingridientus iš šaldytuvo, kad jie sušiltų iki kambario temperatūros. Padėkite keptuvę ant šilumos šaltinio. Leiskite keptuvei lėtai įkaisti ant nedidelės ugnies. Įpilkite aliejaus arba sviesto tik tada, kai keptuvė gerai įkais. Ištirpinkite sviestą, kol jis nustos putoti arba kol aliejus sušils. Leiskite ingridientams, kurie prilipo prie dugno, švelniai kepti, nesistengdami jų atlipinti. Jei reikia, šiek tiek sumažinkite ugnies kaitrumą ir ramiai palaukite, kol maistas alips nuo dugno pats. Savybės:Skersmuo: 31.5cmMedžiaga: ketusNetinka plauti indaplovėjeTinka orkaitėje iki 250 ℃