Aviečių džemas su mėta, 230g
Gaivusis ir aromatingasis džemas. Viena universaliausiai panaudojamų kombinacijų, kur mėtų ir citrinų aromatas puikiai praturtina aviečių skonį. Šis džemas lengvai sutirštintas ir dera su kietaisiais sūriais, paukštiena, blynais, dedamas į arbatą, torto kremą ar tiesiog valgomas vienas, kaip desertas. Lengvai saldintas, natūraliai rūgštus, kad pajustumėte natūralius uogų ir žolelių skonius. Trumpai virtas, kad išlaikytų kuo daugiau vitaminų, naudojami tik šviežūs ingredientai, ruošiami tą pačią dieną, išsaugant visus skonius, aromatus, eterinius aliejus. Gamyboje vyksta tikras meilės pripildytas rankų darbas – viską kruopščiai atrenkame, nuplauname, pjaustome ir tarkuojame rankomis, spaudžiame šviežias sultis, pasaldiname, trumpai paverdame, o tada rankomis pripildome kiekvieną indelį, uždarome dangteliu ir užklijuojame etiketes. Šiame džeme yra paliekamos aviečių sėklytės, nes tai yra viena iš vertingiausių avietės dalių, kurios yra maistinių skaidulų, riebalų rūgščių ir antioksidantų šaltinis. SUDEDAMOSIOS DALYS Avietės – 63%, cukrus, citrinų sultys, pektinas, mėtos – 1 %, druska MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100 g maistinė ir energinė vertė: 682 kJ/163 kcal; Riebalai – 1 g; Angliavandeniai – 41 g, iš kurių cukrų – 36 g; Ląsteliena – 3 g; Baltymai – 1 g; Druska – 0 g
Rekomenduojami pasiūlymai
Pagal mažiausią kainą
Prekės aprašymas
Gaivusis ir aromatingasis džemas. Viena universaliausiai panaudojamų kombinacijų, kur mėtų ir citrinų aromatas puikiai praturtina aviečių skonį. Šis džemas lengvai sutirštintas ir dera su kietaisiais sūriais, paukštiena, blynais, dedamas į arbatą, torto kremą ar tiesiog valgomas vienas, kaip desertas. Lengvai saldintas, natūraliai rūgštus, kad pajustumėte natūralius uogų ir žolelių skonius. Trumpai virtas, kad išlaikytų kuo daugiau vitaminų, naudojami tik šviežūs ingredientai, ruošiami tą pačią dieną, išsaugant visus skonius, aromatus, eterinius aliejus. Gamyboje vyksta tikras meilės pripildytas rankų darbas – viską kruopščiai atrenkame, nuplauname, pjaustome ir tarkuojame rankomis, spaudžiame šviežias sultis, pasaldiname, trumpai paverdame, o tada rankomis pripildome kiekvieną indelį, uždarome dangteliu ir užklijuojame etiketes. Šiame džeme yra paliekamos aviečių sėklytės, nes tai yra viena iš vertingiausių avietės dalių, kurios yra maistinių skaidulų, riebalų rūgščių ir antioksidantų šaltinis. SUDEDAMOSIOS DALYS Avietės – 63%, cukrus, citrinų sultys, pektinas, mėtos – 1 %, druska MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100 g maistinė ir energinė vertė: 682 kJ/163 kcal; Riebalai – 1 g; Angliavandeniai – 41 g, iš kurių cukrų – 36 g; Ląsteliena – 3 g; Baltymai – 1 g; Druska – 0 g