Čili pipirai Terre Exotique "Wiri wiri" 20g.
Gajanos kulinarė virtuvė yra puikus kreolų, kinų, afrikiečių, brazilų receptų mišinys. Gajanos virtuvėje naudojama daugybė egzotiškų Amazonės augalų, todėl vietiniuose patiekaluose čilių yra itin daug! Kajeno pipirai yra vieni iš garsiausių čilių pasaulyje ir tarp jų galima rasti daugybę rūšių, įskaitant ir „Wiri Wiri“ pipirus. „Wiri Wiri“ čili pipirai auga atogrąžų miško pakraščiuose, šiltame ir drėgname klimate. Jie priklauso „Capsicum Frutescens“ rūšiai. „Wiri Wiri“ aštrieji pipirai yra labai stiprūs, o jų aštrumas siekia tarp 100 000–150 000 SHU (* SHU: „Skovilio skalės vienetų“). Jis aštresnis už raudonuosius ar žaliuosius Jalapeno čilius, tačiau panašus į geltonuosius Tabasco čili pipirus. „Wiri Wiri“ pasižymi stebinančiais pomidorų aromatais. Dėl itin stipraus aštrumo šį pipirą naudokite saikingai. Jis puikiai tinka troškiniams, sriuboms, fajitoms ir padažams pagardinti bei alyvuogių aliejui aromatizuoti.Naudodami šiuos pipirus būkite atsargūs, netrinkite akių ar kitų jautrių kūno vietų.Aštrumas Skovilio skalėje: 10/10.Sudedamosios dalysWiri wiri čili pipirai.Grynasis kiekis: 20 g. Kilmės šalis: Ekvadoras.Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Rekomenduojami pasiūlymai
Pagal mažiausią kainą
Prekės aprašymas
Gajanos kulinarė virtuvė yra puikus kreolų, kinų, afrikiečių, brazilų receptų mišinys. Gajanos virtuvėje naudojama daugybė egzotiškų Amazonės augalų, todėl vietiniuose patiekaluose čilių yra itin daug! Kajeno pipirai yra vieni iš garsiausių čilių pasaulyje ir tarp jų galima rasti daugybę rūšių, įskaitant ir „Wiri Wiri“ pipirus. „Wiri Wiri“ čili pipirai auga atogrąžų miško pakraščiuose, šiltame ir drėgname klimate. Jie priklauso „Capsicum Frutescens“ rūšiai. „Wiri Wiri“ aštrieji pipirai yra labai stiprūs, o jų aštrumas siekia tarp 100 000–150 000 SHU (* SHU: „Skovilio skalės vienetų“). Jis aštresnis už raudonuosius ar žaliuosius Jalapeno čilius, tačiau panašus į geltonuosius Tabasco čili pipirus. „Wiri Wiri“ pasižymi stebinančiais pomidorų aromatais. Dėl itin stipraus aštrumo šį pipirą naudokite saikingai. Jis puikiai tinka troškiniams, sriuboms, fajitoms ir padažams pagardinti bei alyvuogių aliejui aromatizuoti.Naudodami šiuos pipirus būkite atsargūs, netrinkite akių ar kitų jautrių kūno vietų.Aštrumas Skovilio skalėje: 10/10.Sudedamosios dalysWiri wiri čili pipirai.Grynasis kiekis: 20 g. Kilmės šalis: Ekvadoras.Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.