Druska su Penja pipirais Terre Exotique 90g.

Druska su Penja pipirais Terre Exotique 90g.

Šis subtilus „Fleur de sel“ ir „Penja“ baltųjų pipirų mišinys yra neįtikėtinai lengvos tekstūros bei puikiai tinka prie visų kasdienių patiekalų! Lengva tekstūra leidžia druskai greičiau ištirpti bei atsiskleisti patiekaluose. Subtili „Fleur de sel“ druska išryškina geriausias „Penja“ pipirų savybes ir atskleidžia jų aromatinį potencialą. Šis mišinys tiks visiems kasdieniams Jūsų patiekalams! Penja baltieji pipirai iš Kamerūno, Mongo provincijos, skinami sunokę, vėliau džiovinami saulėje. Tai puikią gastronominę reputaciją turintys pipirai, 2014 m. tapę pirmuoju Afrikos produktu, įgijusiu saugomos geografinės nuorodos (SGN) statusą. Vulkaninis Penjos dirvožemis suteikia šiam didingam baltąjam pipirui mentolio ir kamparo skonių natas, kurios nepriekaištingai dera su subtiliu madagaskiečių fleur de sel. Šis duetas puikiai dera su žvėriena, raudona mėsa, vaisių salotomis, austrėmis ar šviežiu ožkos sūriu! Rekomenduojame naudoti patiekalo ruošimo pabaigoje ar prieš patiekiant.Sudedamosios dalysFleur de sel, baltieji Penja pipirai 10%.Grynasis kiekis: 90 g. Kilmės šalis: Madagaskaras.Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Kaina nuo 13.44 (1 parduotuvė)
  1. Kainos
  2. Aprašymas

Prekės aprašymas

Šis subtilus „Fleur de sel“ ir „Penja“ baltųjų pipirų mišinys yra neįtikėtinai lengvos tekstūros bei puikiai tinka prie visų kasdienių patiekalų! Lengva tekstūra leidžia druskai greičiau ištirpti bei atsiskleisti patiekaluose. Subtili „Fleur de sel“ druska išryškina geriausias „Penja“ pipirų savybes ir atskleidžia jų aromatinį potencialą. Šis mišinys tiks visiems kasdieniams Jūsų patiekalams! Penja baltieji pipirai iš Kamerūno, Mongo provincijos, skinami sunokę, vėliau džiovinami saulėje. Tai puikią gastronominę reputaciją turintys pipirai, 2014 m. tapę pirmuoju Afrikos produktu, įgijusiu saugomos geografinės nuorodos (SGN) statusą. Vulkaninis Penjos dirvožemis suteikia šiam didingam baltąjam pipirui mentolio ir kamparo skonių natas, kurios nepriekaištingai dera su subtiliu madagaskiečių fleur de sel. Šis duetas puikiai dera su žvėriena, raudona mėsa, vaisių salotomis, austrėmis ar šviežiu ožkos sūriu! Rekomenduojame naudoti patiekalo ruošimo pabaigoje ar prieš patiekiant.Sudedamosios dalysFleur de sel, baltieji Penja pipirai 10%.Grynasis kiekis: 90 g. Kilmės šalis: Madagaskaras.Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.