
Picų Krosnis FORNEZA Forno 13
Picų Krosnis FORNEZA Forno 13Stilinga dujinė krosnis, skirta kepti picą, mėsą, jūros gėrybes, žuvį, daržoves. Krosnis itin kompaktiška, lengvai prižiūrima ir patogi naudotis. Didžiausias jos privalumas tai, kad ji įkaista vos per 10-15 minučių, todėl maistą galėsite gaminti greitai, taupydami savo laiką. Sunaudoja tik 0.5l dujų per valandą. Tinkama naudoti balkone/terasoje. Forneza krosnis turi puikią komplektaciją, kurią sudaro: picos krosnis, apsauginis dangalas nuo atmosferos poveikio, picos ližė, kepimo akmuo. Pasirinkus Forneza picos krosnį, jums papildomai reikės: Dujų baliono užpildto gryno propano arba propano-butano dujomis.Reduktoriaus.Žarnos. 5 žingsniai iki tobulos picos su Forneza: Rankomis suformuokite nedidelį picos padą;Tepkite padažą, dėkite sūrį ir priedus. (neperkraukite picos priedais.)Įjunkite picos krosnį ir laukite apie 15min.Kai infroraudonųjų spindulių termometras rodo, kad akmuo įkaito iki 320-350C, pašaukite picą.Prisukite kaitrą ir kepdami picą ją sukinėkite, kad apskrustų tolygiai.
Rekomenduojami pasiūlymai
Pagal mažiausią kainą
Prekės aprašymas
Picų Krosnis FORNEZA Forno 13Stilinga dujinė krosnis, skirta kepti picą, mėsą, jūros gėrybes, žuvį, daržoves. Krosnis itin kompaktiška, lengvai prižiūrima ir patogi naudotis. Didžiausias jos privalumas tai, kad ji įkaista vos per 10-15 minučių, todėl maistą galėsite gaminti greitai, taupydami savo laiką. Sunaudoja tik 0.5l dujų per valandą. Tinkama naudoti balkone/terasoje. Forneza krosnis turi puikią komplektaciją, kurią sudaro: picos krosnis, apsauginis dangalas nuo atmosferos poveikio, picos ližė, kepimo akmuo. Pasirinkus Forneza picos krosnį, jums papildomai reikės: Dujų baliono užpildto gryno propano arba propano-butano dujomis.Reduktoriaus.Žarnos. 5 žingsniai iki tobulos picos su Forneza: Rankomis suformuokite nedidelį picos padą;Tepkite padažą, dėkite sūrį ir priedus. (neperkraukite picos priedais.)Įjunkite picos krosnį ir laukite apie 15min.Kai infroraudonųjų spindulių termometras rodo, kad akmuo įkaito iki 320-350C, pašaukite picą.Prisukite kaitrą ir kepdami picą ją sukinėkite, kad apskrustų tolygiai.