Picų Krosnis FORNEZA Maestro 12

Picų Krosnis FORNEZA Maestro 12

Picų Krosnis FORNEZA Maestro 12" Stilinga dujinė krosnis, skirta kepti picą, mėsą, jūros gėrybes, žuvį, daržoves. Krosnis itin kompaktiška, lengvai prižiūrima ir patogu naudotis. Didžiausias jos privalumas tai, kad ji įkaista vos per 10-15 minučių, todėl valgykite greitai, taupydami savo laiką. Sunaudoja tik 0.5l dujų per valandą. Tinkama naudoti balkone/terasoje. Forneza krosnis turi puikią komplektaciją, kurią sudaro: picos krosnis, apsauginis dangalas nuo atmosferos poveikio, picos ližė, kepimo akmuo. Pasirinkus Forneza picos krosnį, jums papildomai reikės: Dujų baliono užpildo gryno propano arba propano-butano dujomis. Reduktoriaus. Žarnos. 5 žingsniai iki tobulos picos su Forneza: Rankomis įvertinkite nedidelį picos padą; Tepkite padažą, sūrį ir priedus. (neperkraukite picos priedais.) Įjunkite picos krosnį ir laukite apie 15min. Kai infroraudonųjų spindulių termometras rodo, kad akmuo įkaito iki 320-350C, pašaukite picą. Prisukite kaitrą ir kepdami picą ją sukinėkite, kad apskrustų tolygiai.

Kaina nuo 242.44 (1 parduotuvė)
  1. Kainos
  2. Aprašymas

Prekės aprašymas

Picų Krosnis FORNEZA Maestro 12" Stilinga dujinė krosnis, skirta kepti picą, mėsą, jūros gėrybes, žuvį, daržoves. Krosnis itin kompaktiška, lengvai prižiūrima ir patogu naudotis. Didžiausias jos privalumas tai, kad ji įkaista vos per 10-15 minučių, todėl valgykite greitai, taupydami savo laiką. Sunaudoja tik 0.5l dujų per valandą. Tinkama naudoti balkone/terasoje. Forneza krosnis turi puikią komplektaciją, kurią sudaro: picos krosnis, apsauginis dangalas nuo atmosferos poveikio, picos ližė, kepimo akmuo. Pasirinkus Forneza picos krosnį, jums papildomai reikės: Dujų baliono užpildo gryno propano arba propano-butano dujomis. Reduktoriaus. Žarnos. 5 žingsniai iki tobulos picos su Forneza: Rankomis įvertinkite nedidelį picos padą; Tepkite padažą, sūrį ir priedus. (neperkraukite picos priedais.) Įjunkite picos krosnį ir laukite apie 15min. Kai infroraudonųjų spindulių termometras rodo, kad akmuo įkaito iki 320-350C, pašaukite picą. Prisukite kaitrą ir kepdami picą ją sukinėkite, kad apskrustų tolygiai.