Prieskonių mišinys Terre Exotique "Chimichurri Pampeano" 35g.

Prieskonių mišinys Terre Exotique "Chimichurri Pampeano" 35g.

„Chimichurri pampeano“ yra šiek tiek pikantiškas žolelių ir prieskonių mišinys, kuris gali būti naudojamas mėsos patiekalams ir marinatams. Tai labai populiarus prieskonių mišinys Argentinoje. Iš chimichurri prieskonių mišinio galima paruošti velniškai skanų padažą: 2 šaukšteliai chimichurri prieskonių mišinio, alyvuogių aliejus, baltasis balzaminis actas arba citrinos sultys. Šiuo padažu rekomenduojama gardinti įvairius mėsos patiekalus.Šis mišinys pavadinimą gavo iš škotų James C. Hurray, kuris importavo mėsą į Argentiną. Jis mėgo karį, todėl jį siuntėsi iš Indijos. Jo virėjai, kurie taip pat pamėgo šį prieskonį, visada prašydavo jo savo netaisyklinga anglų kalba: „chi me churri“ –  „duok man kario“! Toks pat intensyvus ir aštrus kaip tango šokis.Sudedamosios dalysPetražolės, kalendra, aštrūs čili pipirai, raudonėlis, druska.Grynasis kiekis: 35 g. Kilmės šalis: Prancūzija.Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Kaina nuo 10.11 (1 parduotuvė)
  1. Kainos
  2. Aprašymas

Prekės aprašymas

„Chimichurri pampeano“ yra šiek tiek pikantiškas žolelių ir prieskonių mišinys, kuris gali būti naudojamas mėsos patiekalams ir marinatams. Tai labai populiarus prieskonių mišinys Argentinoje. Iš chimichurri prieskonių mišinio galima paruošti velniškai skanų padažą: 2 šaukšteliai chimichurri prieskonių mišinio, alyvuogių aliejus, baltasis balzaminis actas arba citrinos sultys. Šiuo padažu rekomenduojama gardinti įvairius mėsos patiekalus.Šis mišinys pavadinimą gavo iš škotų James C. Hurray, kuris importavo mėsą į Argentiną. Jis mėgo karį, todėl jį siuntėsi iš Indijos. Jo virėjai, kurie taip pat pamėgo šį prieskonį, visada prašydavo jo savo netaisyklinga anglų kalba: „chi me churri“ –  „duok man kario“! Toks pat intensyvus ir aštrus kaip tango šokis.Sudedamosios dalysPetražolės, kalendra, aštrūs čili pipirai, raudonėlis, druska.Grynasis kiekis: 35 g. Kilmės šalis: Prancūzija.Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.