Raudonieji pipirai Terre Exotique "voatsiperifery " 50g.

Raudonieji pipirai Terre Exotique "voatsiperifery " 50g.

Voatsiperifery pipirai, dar vadinami „Madagaskaro laukiniais pipirais“Raudonieji Voatsiperifery pipirai kilę iš Piperaceae botanikos šeimos. Jo pavadinimas kilęs iš „voa“, kuris reiškia vaisius, ir „tsiperifery“ iš Madagaskaro (Piper borbonense), reiškiančio augalo pavadinimą. Madagaskaro pietryčiuose šie laukiniai pipirai skinami tik nuo jaunų ūglių, birželio – rugpjūčio mėnesiais. Raudonųjų „Voatsiperifery“ pipirų kokybė gaunama kruopštaus skynimo proceso metu. Pipirų grūdeliai ne visi bręsta tuo pačiu metu, todėl ant to pačio augalo gali būti ir neprinokusių žaliųjų pipirų, kaip ir visiškai prinokusių raudonųjų pipirų. Taigi, aitrieji pipirai skinami skirtingais brandos tarpsniais, atsižvelgiant į reikalingą pipirų rūšį: raudonieji „Voatsiperifery“ pipirai skinami visiškai subrendę. Kaip geriausiai panaudoti Voatsiperifery raudonuosius pipirus?Šio pipiro gaivios ir vaisinės natos pagyvins šokoladinius desertus, žuvį ir keptą raudoną mėsą. Norėdami, kad atsiskleistų geriausi šio reto Madagaskaro pipiro skoniai, jį grubiai susmukinkite grūstuvu. Atsargiai, nekepkite pipirų per ilgai, nes jie pasidaro ypač kartūs.Sudedamosios dalysPiper borbonense.Kilmės šalisMadagaskarasLaikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Kaina nuo 15.64 (1 parduotuvė)
  1. Kainos
  2. Aprašymas

Prekės aprašymas

Voatsiperifery pipirai, dar vadinami „Madagaskaro laukiniais pipirais“Raudonieji Voatsiperifery pipirai kilę iš Piperaceae botanikos šeimos. Jo pavadinimas kilęs iš „voa“, kuris reiškia vaisius, ir „tsiperifery“ iš Madagaskaro (Piper borbonense), reiškiančio augalo pavadinimą. Madagaskaro pietryčiuose šie laukiniai pipirai skinami tik nuo jaunų ūglių, birželio – rugpjūčio mėnesiais. Raudonųjų „Voatsiperifery“ pipirų kokybė gaunama kruopštaus skynimo proceso metu. Pipirų grūdeliai ne visi bręsta tuo pačiu metu, todėl ant to pačio augalo gali būti ir neprinokusių žaliųjų pipirų, kaip ir visiškai prinokusių raudonųjų pipirų. Taigi, aitrieji pipirai skinami skirtingais brandos tarpsniais, atsižvelgiant į reikalingą pipirų rūšį: raudonieji „Voatsiperifery“ pipirai skinami visiškai subrendę. Kaip geriausiai panaudoti Voatsiperifery raudonuosius pipirus?Šio pipiro gaivios ir vaisinės natos pagyvins šokoladinius desertus, žuvį ir keptą raudoną mėsą. Norėdami, kad atsiskleistų geriausi šio reto Madagaskaro pipiro skoniai, jį grubiai susmukinkite grūstuvu. Atsargiai, nekepkite pipirų per ilgai, nes jie pasidaro ypač kartūs.Sudedamosios dalysPiper borbonense.Kilmės šalisMadagaskarasLaikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.