SARDINĖS file alyvuogių aliejuje (be kaulų ir be odos)

SARDINĖS file alyvuogių aliejuje (be kaulų ir be odos)

SARDINĖS Sardinės yra didelės biologinės vertės baltymų šaltinis, skatinantis raumenų ir kaulų vystymąsi. Jame yra daug omega 3 riebalų rūgščių, kurios padeda kontroliuoti cholesterolio ir trigliceridų kiekį kraujyje. Jame yra didelis vitamino B12 kiekis, kuris palaiko normalų smegenų ir nervų sistemos funkcionavimą, kraujo susidarymą ir baltymų statybą. Šie konservuoti žuvies užkandžiai dėl savo aukštos kokybės ir puikaus skonio yra žinomi visame pasaulyje, gaminami naudojant geriausias atrinktas žuvis ir tradicinį portugalų konservavimo metodą. Žuvis ruošiama rankomis, kad būtų sukurtas aukščiausios kokybės produktas. Konservuoti žuvies užkandžiai nebūtinai turi būti laikomi šaldytuve, gali būti laikomi sausoje ir vėsioje vietoje. Jie yra paruošti vartoti, tad jų nereikia papildomai ruošti. Jei atidarę skardinę jos visos nesuvartojate, rekomenduojama turinį išimti ir laikyti šaldytuve ir suvartoti per artimiausias 48 valandas. Skanaukite kambario temperatūros konservuotus užkandžius. Patogu ir tiesiai iš skardinės kartu su skrudinta duona ir įvairių salotų garnyru.

Kaina nuo 2.71 (1 parduotuvė)
  1. Kainos
  2. Aprašymas

Rekomenduojami pasiūlymai

Prekės aprašymas

SARDINĖS Sardinės yra didelės biologinės vertės baltymų šaltinis, skatinantis raumenų ir kaulų vystymąsi. Jame yra daug omega 3 riebalų rūgščių, kurios padeda kontroliuoti cholesterolio ir trigliceridų kiekį kraujyje. Jame yra didelis vitamino B12 kiekis, kuris palaiko normalų smegenų ir nervų sistemos funkcionavimą, kraujo susidarymą ir baltymų statybą. Šie konservuoti žuvies užkandžiai dėl savo aukštos kokybės ir puikaus skonio yra žinomi visame pasaulyje, gaminami naudojant geriausias atrinktas žuvis ir tradicinį portugalų konservavimo metodą. Žuvis ruošiama rankomis, kad būtų sukurtas aukščiausios kokybės produktas. Konservuoti žuvies užkandžiai nebūtinai turi būti laikomi šaldytuve, gali būti laikomi sausoje ir vėsioje vietoje. Jie yra paruošti vartoti, tad jų nereikia papildomai ruošti. Jei atidarę skardinę jos visos nesuvartojate, rekomenduojama turinį išimti ir laikyti šaldytuve ir suvartoti per artimiausias 48 valandas. Skanaukite kambario temperatūros konservuotus užkandžius. Patogu ir tiesiai iš skardinės kartu su skrudinta duona ir įvairių salotų garnyru.