Sardinių paštetas BIO

Sardinių paštetas BIO

ŽUVIES PAŠTETAI Portugališkas žuvies pašteto receptas yra ypatingas ir skiriasi nuo daugelio, kuriuos rasite rinkoje. Visi 100% natūralūs ingredientai, be jokių dažiklių ar konservantų. Žuvies pasta yra konservuojama ir sterilizuojama 118 ° C temperatūroje. Sterilizuojant pašalinamos visos bakterijos ir išvengiama produkto, kuris gali būti saugomas mažiausiai 4 metus, gedimo. Šie konservuoti žuvies užkandžiai dėl savo aukštos kokybės ir puikaus skonio yra žinomi visame pasaulyje, gaminami naudojant geriausias atrinktas žuvis ir tradicinį portugalų konservavimo metodą. Žuvis ruošiama rankomis, kad būtų sukurtas aukščiausios kokybės produktas. Konservuoti žuvies užkandžiai nebūtinai turi būti laikomi šaldytuve, gali būti laikomi sausoje ir vėsioje vietoje. Jie yra paruošti vartoti, tad jų nereikia papildomai ruošti. Jei atidarę skardinę jos visos nesuvartojate, rekomenduojama turinį išimti ir laikyti šaldytuve ir suvartoti per artimiausias 48 valandas. Skanaukite kambario temperatūros konservuotus užkandžius. Patogu ir tiesiai iš skardinės kartu su skrudinta duona ir įvairių salotų garnyru

Kaina nuo 3.84 (1 parduotuvė)
  1. Kainos
  2. Aprašymas

Rekomenduojami pasiūlymai

Prekės aprašymas

ŽUVIES PAŠTETAI Portugališkas žuvies pašteto receptas yra ypatingas ir skiriasi nuo daugelio, kuriuos rasite rinkoje. Visi 100% natūralūs ingredientai, be jokių dažiklių ar konservantų. Žuvies pasta yra konservuojama ir sterilizuojama 118 ° C temperatūroje. Sterilizuojant pašalinamos visos bakterijos ir išvengiama produkto, kuris gali būti saugomas mažiausiai 4 metus, gedimo. Šie konservuoti žuvies užkandžiai dėl savo aukštos kokybės ir puikaus skonio yra žinomi visame pasaulyje, gaminami naudojant geriausias atrinktas žuvis ir tradicinį portugalų konservavimo metodą. Žuvis ruošiama rankomis, kad būtų sukurtas aukščiausios kokybės produktas. Konservuoti žuvies užkandžiai nebūtinai turi būti laikomi šaldytuve, gali būti laikomi sausoje ir vėsioje vietoje. Jie yra paruošti vartoti, tad jų nereikia papildomai ruošti. Jei atidarę skardinę jos visos nesuvartojate, rekomenduojama turinį išimti ir laikyti šaldytuve ir suvartoti per artimiausias 48 valandas. Skanaukite kambario temperatūros konservuotus užkandžius. Patogu ir tiesiai iš skardinės kartu su skrudinta duona ir įvairių salotų garnyru