Skumbrės file aštriame alyvuogių aliejuje su agurkėliais
ATLANTINĖ SKUMBRĖ Omega 3 riebiųjų rūgščių šaltinis, gausu mineralų, tokių kaip kalis, jodas, selenas, fosforas ir magnis, taip pat yra daug vitaminų A, B, D ir E, ypač vitamino B12. Tai viena švariausių (mažiausiai turinti merkurijaus) ir vertingiausių riebiųjų žuvų. Šie konservuoti žuvies užkandžiai dėl savo aukštos kokybės ir puikaus skonio yra žinomi visame pasaulyje, gaminami naudojant geriausias atrinktas žuvis ir tradicinį portugalų konservavimo metodą. Žuvis ruošiama rankomis, kad būtų sukurtas aukščiausios kokybės produktas. Konservuoti žuvies užkandžiai nebūtinai turi būti laikomi šaldytuve, gali būti laikomi sausoje ir vėsioje vietoje. Jie yra paruošti vartoti, tad jų nereikia papildomai ruošti. Jei atidarę skardinę jos visos nesuvartojate, rekomenduojama turinį išimti ir laikyti šaldytuve ir suvartoti per artimiausias 48 valandas. Skanaukite kambario temperatūros konservuotus užkandžius. Patogu ir tiesiai iš skardinės kartu su skrudinta duona ir įvairių salotų garnyru.
Rekomenduojami pasiūlymai
Prekės aprašymas
ATLANTINĖ SKUMBRĖ Omega 3 riebiųjų rūgščių šaltinis, gausu mineralų, tokių kaip kalis, jodas, selenas, fosforas ir magnis, taip pat yra daug vitaminų A, B, D ir E, ypač vitamino B12. Tai viena švariausių (mažiausiai turinti merkurijaus) ir vertingiausių riebiųjų žuvų. Šie konservuoti žuvies užkandžiai dėl savo aukštos kokybės ir puikaus skonio yra žinomi visame pasaulyje, gaminami naudojant geriausias atrinktas žuvis ir tradicinį portugalų konservavimo metodą. Žuvis ruošiama rankomis, kad būtų sukurtas aukščiausios kokybės produktas. Konservuoti žuvies užkandžiai nebūtinai turi būti laikomi šaldytuve, gali būti laikomi sausoje ir vėsioje vietoje. Jie yra paruošti vartoti, tad jų nereikia papildomai ruošti. Jei atidarę skardinę jos visos nesuvartojate, rekomenduojama turinį išimti ir laikyti šaldytuve ir suvartoti per artimiausias 48 valandas. Skanaukite kambario temperatūros konservuotus užkandžius. Patogu ir tiesiai iš skardinės kartu su skrudinta duona ir įvairių salotų garnyru.