Šokoladiniai triufeliai TARTUFO GIANDUJA 200 g
Originali receptūra, rinktiniai produktai bei meistriškas atidumas kiekviename triufelyje. TARTUFO GIANDUJA - gianduja triufeliai tikra itališka kokybė ir nepakartojamas skonis. Geriausi rinktiniai lazdyno riešutai sumaišomi su pienišku ir juoduoju šokoladu, kad sukurti tą ypatingą skonį, kurį mėgstate. Geriausi rinktiniai lazdyno riešutai pažymėti ES ženklu su saugoma geografine nuoroda (I.G.P.) - skrudinti, skaldyti ir aplieti aukščiausios kokybės šokoladu. Sudėtis: pieniškas šokoladas su gianduja riešutais 56% - cukrus, kakavos sviestas, riešutai (15%), kakavos masė, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, kakavos nemažiau nei 30%. Riešutai - Pjedmont lazdynų riešutai 23%, lazdyno riešutų pasta. Kakavos milterliai, cukrus. Gali būti kitų kevalinių vaisių pėdsakų. Be konservantų, transriebalų, glitimo ir dažiklių; Tinkama naudoti vegetarams. Svoris: 200 g. Laikyti sausoje, švarioje, vėsioje patalpoje. Pagaminta Italijoje.
Rekomenduojami pasiūlymai
Pagal mažiausią kainą
Prekės aprašymas
Originali receptūra, rinktiniai produktai bei meistriškas atidumas kiekviename triufelyje. TARTUFO GIANDUJA - gianduja triufeliai tikra itališka kokybė ir nepakartojamas skonis. Geriausi rinktiniai lazdyno riešutai sumaišomi su pienišku ir juoduoju šokoladu, kad sukurti tą ypatingą skonį, kurį mėgstate. Geriausi rinktiniai lazdyno riešutai pažymėti ES ženklu su saugoma geografine nuoroda (I.G.P.) - skrudinti, skaldyti ir aplieti aukščiausios kokybės šokoladu. Sudėtis: pieniškas šokoladas su gianduja riešutais 56% - cukrus, kakavos sviestas, riešutai (15%), kakavos masė, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga, kakavos nemažiau nei 30%. Riešutai - Pjedmont lazdynų riešutai 23%, lazdyno riešutų pasta. Kakavos milterliai, cukrus. Gali būti kitų kevalinių vaisių pėdsakų. Be konservantų, transriebalų, glitimo ir dažiklių; Tinkama naudoti vegetarams. Svoris: 200 g. Laikyti sausoje, švarioje, vėsioje patalpoje. Pagaminta Italijoje.