
Šokoladiniai triufeliai TARTUFO STRACCIATELLA 200 g
TARTUFO STRACCIATELLA - puikieji Antica Torroneria Piemontese baltojo šokolado triufeliai susilieja su gryno juodojo šokolado gabalėliais - viliojantis derinys ryškiems potyriams. Geriausi rinktiniai lazdyno riešutai pažymėti ES ženklu su saugoma geografine nuoroda (I.G.P.) - skrudinti, skaldyti ir aplieti aukščiausios kokybės šokoladu. Sudėtis: baltasis šokoladas - cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas. Emulsiklis: sojų lecitinai. Kvapioji medžiaga: natūrali vanilė. Lazdyno riešutai - Pjemonto lazdyno riešutai, lazdyno riešutų pasta. Juodojo šokolado gabaliukai 22% - cukrus, kakavos pasta, kakavos sviestas. Kakavos nemažiau nei 52%. Emulsiklis: sojų lecitinai. Kvapioji medžiaga: natūrali vanilė. Gali būti kitų kevalinių vaisių pėdsakų. Be konservantų, transriebalų, glitimo ir dažiklių; Tinkama naudoti vegetarams. Svoris: 200 g. Laikyti sausoje, švarioje, vėsioje patalpoje. Pagaminta Italijoje
Rekomenduojami pasiūlymai
Pagal mažiausią kainą
Prekės aprašymas
TARTUFO STRACCIATELLA - puikieji Antica Torroneria Piemontese baltojo šokolado triufeliai susilieja su gryno juodojo šokolado gabalėliais - viliojantis derinys ryškiems potyriams. Geriausi rinktiniai lazdyno riešutai pažymėti ES ženklu su saugoma geografine nuoroda (I.G.P.) - skrudinti, skaldyti ir aplieti aukščiausios kokybės šokoladu. Sudėtis: baltasis šokoladas - cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas. Emulsiklis: sojų lecitinai. Kvapioji medžiaga: natūrali vanilė. Lazdyno riešutai - Pjemonto lazdyno riešutai, lazdyno riešutų pasta. Juodojo šokolado gabaliukai 22% - cukrus, kakavos pasta, kakavos sviestas. Kakavos nemažiau nei 52%. Emulsiklis: sojų lecitinai. Kvapioji medžiaga: natūrali vanilė. Gali būti kitų kevalinių vaisių pėdsakų. Be konservantų, transriebalų, glitimo ir dažiklių; Tinkama naudoti vegetarams. Svoris: 200 g. Laikyti sausoje, švarioje, vėsioje patalpoje. Pagaminta Italijoje